Vragen & Tips

Paula van der Post | Fotografie

Vragen

Werkwijze

Op lokatie laat ik de momenten meestal ontstaan, misschien met een paar kleine aanwijzingen van mijn kant, maar wil ik jou/jullie vooral vastleggen in dat moment. In de studio zal ik wat meer gerichte aanwijzingen geven indien nodig.

We willen (misschien) een trouwreportage bij je boeken

Tof! Ik wil jullie dan wel eerst een keer spreken voordat we tot de boeking over gaan, want ik vind het belangrijk dat het klikt, van beide kanten. Ik loop tenslotte toch de hele dag op jullie dag rond. Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende afspraak.

Hoe groot is je studio?

Mijn studio is geschikt voor maximaal 3 mensen, dus niet heel groot. Wil je met meer mensen op de foto dan raad ik aan om een shoot op lokatie te boeken, dan hebben we wat meer ruimte voor spontaniteit.

Kom je ook langs met je studio?

Jazeker! Indien er meerdere (6 of meer) portretten gemaakt moeten worden, kan ik ook met mijn studio op lokatie langskomen. Neem contact met mij op voor meer informatie en een prijsopgave.

Hoe ontvang ik de door mij gekozen foto’s?

De door jou uitgekozen foto’s ontvangt je digitaal in een groot formaat (een jpg-bestand in hoge resolutie). Uitgebreide informatie over de ontvangst van je foto’s vind je op de tarieven pagina.

Kan ik foto’s bij bestellen?

Je kunt altijd meer foto’s bestellen dan het aantal welke in je gekozen pakket wordt aangeboden. Meer informatie over het bijbestellen van foto’s en de kosten vind je op de tarieven pagina.

Ik heb bestanden van je ontvangen via WeTransfer, hoe werkt dat?

WeTransfer is een online service die je gratis bestanden tot 2GB laat versturen naar een onbeperkt aantal ontvangers. De eenvoudige interface van het platform maakt het delen van bestanden zeer eenvoudig en extreem efficiënt. Je hebt 7 dagen de tijd om de bestanden te downloaden.

Om je te helpen met het downloaden van bestanden via WeTransfer, heb ik een pdf bestand voor je gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd wat je moet doen.
Uitleg WeTransfer

Kan ik de foto’s ook op socialmedia gebruiken?

Foto’s zonder mijn logo
Bij een fotoshoot ontvang je, afhankelijk van de keuze van je pakket, foto’s in groot formaat (jpg-bestand in hoge resolutie) zonder mijn logo. Deze foto’s zijn door de grote van het bestand minder geschikt om op social media te plaatsen.

Foto’s met mijn logo
De foto’s met mijn logo zijn geoptimaliseerd voor beeldschermen en zijn niet geschikt voor afdrukken. Door het kleine formaat van het bestand kun je deze foto’s wel uitstekend gebruiken voor social media!

Wil je nog iets anders weten?

Wil je iets weten wat hierboven niet besproken wordt? Via het contactformulier kan je je vraag stellen.

tips

Kleding tips

Het belangrijkste is, draag iets waar je je fijn in voelt. Wanneer je iets aan hebt waar je je niet helemaal pretig in voelt, straal je dat namelijk uit. Hou rekening met prints op je kleding, want die kunnen nogal de aandacht op eisen.

Voor een zakelijke foto draag je kleding die je tijdens je werk of opdracht aan zou trekken.

Newborn fotoshoot

Voor de boeking
Wil je een newbornshoot bij mij boeken? Tof! Je kunt het beste al tijdens de zwangerschap contact met mij zoeken zodat ik in mijn agenda alvast een beetje reking kan houden met de komende fotoshoot.

Vlak voor en tijdens de fotoshoot zelf
Zorg er bij een newborn fotoshoot voor dat je kindje net is gevoed zodat deze lekker slaperig is. Zorg er ook voor dat de kamer waarin wordt gefotografeerd lekker warm is,  ongeveer 27 graden(standje sauna). Maak, indien mogelijk, ruimte vrij bij een groot raam. Daglicht geeft een erg mooi resultaat! Maak een warm kruikje klaar voor het verwarmen van kleden en doeken. De veiligheid van de kleine staat voorop, Ik vraag daarom om de buurt te blijven en zo af en toe ook om de assistentie van papa of mama.

Nog meer tips?

Wees vooral jezelf, dan komt het helemaal goed.

Wil je nog iets anders weten?

Wil je iets weten wat hierboven niet besproken wordt? Via het contactformulier kan je je vraag stellen.

Neem contact op

wil je meer weten? neem dan contact op!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Wil je meer weten over welke gegevens er worden opgeslagen waarom en voor hoelang? Lees mijn privacybeleid!