fotografie blog

Paula van der Post | Fotografie

Familieshoot in Heilooerbos

familieshoot

“Paula, heb jij binnen nu en zeer korte tijd plaats voor een familieshoot met mijn vader, moeder, zus en de kleinkinderen, mijn vader is namelijk ziek?”  Deze vraag kreeg ik een paar weken terug in mijn mailbox. 

Slik…..

Ik fotografeer regelmatig gezinnen op lokatie maar dit was voor mij de eerste keer met deze zware reden. Tuurlijk heb ik tijd gemaakt om samen met dit gezin op pad te gaan en mooie foto’s te schieten. Omdat opa wat sneller moe is dan gebruikelijk hebben we in Heiloo niet bij de Kattenberg afgesproken, maar aan de overkant zodat er niet al te ver gelopen hoefde te worden voor de foto’s. Ook had ik voor de zekerheid maar even een tuinstoel meegenomen. Mijn insteek was het zelfde als bij een ‘normale’ familieshoot, connectie en plezier met elkaar maar zeker in deze situatie ook ruimte voor eventuele emoties. Ik zie liefde en trots op de foto’s en ik denk dat we een mooie herinnering hebben gemaakt en vastgelegd. 

Hoe fijn is het dan dat je na aflevering van de reportage deze reactie krijgt:

 “Omg omg omg!!! Wauw! Echt onbeschrijflijk wauw! 😍. Wat is dit onwijs mooi en zooooo waardevol. Onwijs onwijs bedankt!!”

“’t Is iets bijzonders en ook voor dit soort klote gelegenheden kan een fotoshoot iets heel moois en dierbaars zijn. En dat is dus ook precies wat het is geworden. Heel dierbaar…. 😘”

Met dit soort reacties ben ik nog blijer dan normaal dat ik er voor gekozen heb om fotograaf te worden.

Fam. Kuilboer heel erg bedankt dat jullie mij het vertrouwen hebben gegeven om dit vast te leggen en ik wens dat jullie nog lang samen herinneringen kunnen maken.

paulavanderpostfotografie_familieshoot_heiloo_7
paulavanderpostfotografie_familieshoot_heiloo
paulavanderpostfotografie_familieshoot_heiloo_4
paulavanderpostfotografie_familieshoot_heiloo_3
paulavanderpostfotografie_familieshoot_heiloo
paulavanderpostfotografie_familieshoot_heiloo
paulavanderpostfotografie_familieshoot_heiloo_
paulavanderpostfotografie_familieshoot_heiloo

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Basket