fotografie blog

Paula van der Post | Fotografie

Portretfoto’s met Gerda

Woensdag 19 september ging ik op pad naar collega fotograaf Gerda Venema in de OndernemersCentrale in Tuitjenhorn.

Bedrijfsfotografie, Fotografie, Op lokatie, Portretfotografie

Portretfotografie op lokatie

Collega fotograaf Gerda Venema wilde graag wat nieuwe portretfoto’s die ze voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Ik wil jullie in deze blogpost laten zien dat fotografie op lokatie hele verschillende resultaten kan opleveren. Ik heb mijn eigen zonnetje ( Lees: flitser) bij me, waardoor ik, of net dat beetje extra licht kan geven in je gezicht of ik kan het omgevingslicht helemaal weg drukken met wat instellingen in de camera. Dit geeft volledig andere beelden met andere sfeer.

En dat gewoon op lokatie!

Wil je na het zien van de resultaten hieronder ook door mij gefotografeerd worden? Mail me op info@paulavanderpostfotografie.nl voor een afspraak.

 

 

portretfotograaf-fotograafHeerhugowaard-Gerda-Venema-02
portretfotograaf-fotograafHeerhugowaard-Gerda-Venema-03
portretfotograaf-fotograafHeerhugowaard-Gerda-Venema-04
portretfotograaf-fotograafHeerhugowaard-Gerda-Venema-05
portretfotograaf-fotograafHeerhugowaard-Gerda-Venema-06

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Basket