Tarieven

Paula van der Post | Fotografie

Of je nu een fotoshoot wilt in je eentje, met al je vrienden en familie, van je pasgeboren kindje of van een spetterend huwelijk, er is altijd een pakket dat bij jouw wensen past! Ben je benieuwd naar de kosten van een fotoshoot? De vanaf-prijs van ieder pakket kun je hieronder terug vinden.

Ik fotografeer elke dag van de week. De weekeinden zitten het snelst volgeboekt. Ook heb ik natuurlijk even de tijd nodig om je foto’s te bewerken. Wil je zeker zijn van jouw fotomoment en/of dat je dat fotocadeau op tijd in huis hebt? Boek je fotoshoot dan tijdig!

 85,00

V.A.

€ 70,25 exclusief BTW

Prijs op aanvraag

 165,-

V.A.

 165,-

V.A.

 165,-

V.A.

_

 165,-

V.A.

_

 995,-

V.A.

voor 6 uur fotografie

 150,-

V.A.

prijs op aanvraag

Extra foto's bestellen?

Wil je meer foto’s bestellen dan het aangeboden aantal foto’s in het door jouw gekozen pakket? Dat kan natuurlijk ook. 

De extra kosten zijn:

Wil je foto's bij bestellen?

* Als ik bij je op lokatie kom

Als ik voor een fotoshoot naar een afgesproken lokatie kom, dan zijn de kosten in het door jouw gekozen pakket exclusief eventuele kilometervergoeding en parkeerkosten.

Ik bereken een kilometervergoeding voor kilometers gemaakt buiten een straal van 20 kilometer van mijn adres. De kosten zijn € 0,25 per kilometer.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maak ik een selectie uit de beste foto’s. De bewerkte foto’s ontvang je in klein digitaal formaat, voorzien van mijn logo. In het door jouw gekozen pakket kun je zien hoeveel foto’s je kunt uitkiezen. Je mag natuurlijk ook meer foto’s uitkiezen. Wil je extra foto’s bestellen? De kosten van bijbestellingen kun je hier terug vinden.

Hoe krijg je je foto’s thuis?
Nadat je aan mij hebt laten weten op welke foto’s de keuze is gevallen stuur ik je deze, na betaling van je fotoshoot toe. Ik stuur je de foto’s,  afhankelijk van het aantal per e-mail of via WeTransfer.

Je ontvangt je foto’s digitaal in een groot formaat (een jpg-bestand in hoge resolutie). Dit grote formaat kun je gebruiken voor fotoafdrukken, een afdruk op kwalitatief hoogwaardig canvas, op posterformaat. Als je een fotoafdruk besteld op het systeem van Xposer en je doet dit via deze link, dan betaal jij het gewone tarief voor je afdruk, maar krijg ik een kleine vergoeding van Xposer.

Tip!
De foto’s met mijn logo zijn geoptimaliseerd voor beeldschermen en zijn niet geschikt voor afdrukken. Door het kleine formaat van het bestand kun je deze foto’s wel uitstekend gebruiken voor social media!

Trouwreportage
De fotoreportage van je huwelijk ontvang je in de vorm van een mini-album  en de bewerkte foto’s op een usb-stick. Wil je een groter fotoalbum bestellen? Neem dan even contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Kijk dan eerst even bij