"Fotografie is mijn passie"

Paula van der Post | Fotografie

Over Paula

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor fotografie. Als klein meisje met een compactcamera met een filmrolletje fotografeerde ik mijn zusje en ouders en alles wat we tegenkwamen op vakantie, maar ook tijdens uitjes van school.

Na de vakanties naar Zuidelijk Afrika en Ecuador kreeg ik van reisgenoten de vraag of ik een andere reis had gemaakt omdat de foto’s die ik had gemaakt zo anders waren dan die van hen. Ook kreeg ik steeds vaker te horen dat ik er ‘iets’ mee moest gaan doen.

In 2014 ben ik samen met mijn vriend 3 maanden door Thailand, Cambodja en Laos gereisd en toen is de knoop doorgehakt, onder het genot van een cocktail en een mooie zonsondergang op Koh Tao, ik ga fulltime aan de slag met fotografie.

Ik werkte toen al 15 jaar voor een grote bank maar de laatste jaren kon ik daar niet echt mijn ei meer in kwijt. Ik wilde mijn creativiteit weer meer de ruimte geven.

Dus nu heb ik een kleine studio aan huis in Heerhugowaard en fotografeer ik ook op locatie.

Ik hou van reizen (tegenwoordig het liefst ongeorganiseerd), koffie met een borreltje, mooie zonsondergangen, gezelligheid, andere culturen, mensen en lekker eten.

Wil je meer weten of wil je een fotoshoot boeken, neem dan contact met mij op!

Hopelijk tot snel!