Neem een gerust een kijkje in mijn portfolio, laat mijn foto’s je inspireren en kijk wat je aanspreekt voor je eigen fotoshoot!

Hieronder tref je kort overzicht aan van wat je kunt verwachten als je bij mij een fotoshoot boekt. Als je het onderwerp hebt gevonden waar je naar zoekt kun je doorklikken voor meer foto voorbeelden.

Mijn portfolio is onderverdeeld in een paar veel voorkomende  categorieën. Dit betekend natuurlijk niet dat ik daarom geen mooie foto’s kan maken voor een bedrijfsfolder of een toffe reportage over het bedrijf waar je voor werkt! Heb je een leuk idee of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan vooral contact met mij op!

Een foto voor je Linkedin profiel, voor op je CV of voor op het kastje bij oma. Ik neem de tijd om je op je mooist maar wel als jezelf op de foto te zetten.

Zwanger zijn is iets heel bijzonders. Ik kan je mooie buik op de foto vast leggen om de herinnering aan die tijd levendig te houden. Dit kan in mijn studio, bij je thuis of op lokatie.

Sta jij nooit op de foto omdat jij altijd de foto maakt? Of willen jullie een cadeau aan opa en oma geven. Of is het gewoon al een tijd geleden dat jullie als gezin samen op de foto zijn gegaan? 

Een nieuw leven! Maar wat groeien ze snel! Een newbornshoot is een unieke manier om de pasgeborene op de foto vast te leggen om later te kunnen terugkijken op hoe klein jullie kindje was. 

Jullie nemen de sprong, jullie gaan trouwen! Ik leg jullie dag graag vast op een journalistieke wijze, dat wil zeggen ik leg de dag vast zoals deze is. Natuurlijk zullen we ook wat tijd vinden voor een aantal groepsfoto’s en een kleine reportage van jullie maar geniet vooral van de flow van de dag.

Wil je iets bijzonders aan de wand. Niet iets dat bij de Zweedse meubelgigant in grote oplagen verkocht wordt, maar een uniek stuk? Kijk in deze gallerij of er een foto tussen zit die je aanspreekt.

Neem contact op

wil je meer weten? neem dan contact op!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Wil je meer weten over welke gegevens er worden opgeslagen waarom en voor hoelang? Lees mijn privacybeleid!

    Paula van der Post Fotografie